COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE

Benvinguda del president

Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre : PRESENTACIÓ : Benvinguda del presidentMANEL MASIÀ MARSÀ, President de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre i la JUNTA DIRECTIVA de l'Entitat, els donen la benvinguda a aquest espai a Internet.

Avui dia, a través de les noves Tecnologies de la Informació i les Comunicacions tenim una nova forma de millorar les relacions i la informació. Amb motiu de la celebració del 150 aniversari del Canal de la Dreta de l'Ebre, vam creure oportú modificar la nostra pàgina web, adaptant-la als nous canvis de les tecnologies, doncs la Comunitat de Regants vol mantenir un contacte el més directe possible, amb els seus socis-regants, proveïdors i altres organismes. En la Comunitat de Regants el treball es realitza en col·laboració amb els socis-regants, buscant l'excel·lència, i per això hem fet l'esforç de crear aquesta pàgina web que compleixi, tant amb les necessitats dels regants, com amb les necessitats de la pròpia Comunitat. Els regants trobaran una eina útil de comunicació així com, un espai a través del qual es mostra al món la Comunitat. I en general es podrà descobrir, de forma còmoda i eficaç, el treball que realitzem a la comunitat, i si els interessa gaudir del nostre “món virtual”, un món creat amb motiu del 150 aniversari. Podran conèixer amb més detall la zona d'influència i actuació d'aquesta Comunitat de Regants, “l'hemidelta dret del riu Ebre”.

Amb el convenciment d'haver assolit els objectius que ens han dut a la modificació de la pàgina web, esperem que aquest nou instrument d'informació i comunicació compleixi amb les seves expectatives.

Gràcies per la seva visita.

Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell