COMUNITAT GENERAL DE REGANTS
DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE
 

La realitat d'un món virtual

El món virtual és un món real, existeix. Pot semblar una paradoxa però la realitat és aquesta.. Només cal obrir un ordinador connectat a la xarxa per descobrir una nova realitat tangible: el món virtual.

Algunes iniciatives molt exitoses i mediàtiques, com és el cas de Second Live, han servit per popularitzar els món s virtuals. Avui, ja són milions de persones les que viuen dos vides en paral·lel: la que han viscut sempre, i la que han començat a viure no fa gaire gràcies a les noves tecnologies.

El 150 Aniversari del Canal de la Dreta de l'Ebre havia de servir per mirar el passat, però també havia de ser útil per mirar endavant i començar a dibuixar un futur apassionant que aviat serà present.

I quan mirem al futur no podem oblidar ni les noves tecnologies ni les seves aplicacions. És per això que vam concloure que no hi havia un futur de veritat, si no érem capaços de crear també un món virtual de la Comunitat de Regants, les seves infrastructures de gestió, la terra sobre la que treballa, en definitiva un món virtual de casa nostra.

I ho hem fet. Hem construït un món virtual on tots hi sou convidats. On trobareu altres visitants, on podreu fer activitats i disposar de companyia. Han estat hores i hores de feina, però ha valgut la pena.

Avui, que el nostre món virtual també és una realitat, entrem al futur orgullosos de saber que, com sempre, la Comunitat de Regants de la Dreta de l'Ebre, ha sabut una altra vegada estar a l'alçada del temps i de les oportunitats.

Benvingut a casa nostra, Benvingut al nostre món virtual.

Per accedir al món virtual només cal que feu un click sobre aquest link


La realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat dLa realitat d

Comunitat General
de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal | Política de privacitat

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell