COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE

Audiència dels Prínceps d'Astúries

20/11/2009

Els Prínceps d'Astúries han rebut en audiència a la Junta Directiva de la Comunitat General de regants del canal de la dreta de l'Ebre, encapçalats pel seu president Manuel Masiá Marsá, que va anar al Palau de La Zarzuela acompanyat per Lidia Almudever Estellé, José Manuel Ferre Aixendri, María de las Nieves Margalef Sagrista, Jaime Pedro Porres Bel, Vicenta Rosa Muñoz Vila, Domingo Serra Pons, María del Pilar Cases Gallart, José María Carles Gavaldá, María del Carmen Amposta Ferré, y el senador Joan María Roig Grau.

Don Felipe, que ostenta la presidència d'honor del Comitè Organitzador del 150è aniversari del Canal, va ser obsequiat amb una medalla d'honor en agraïment al suport brindat a la Comunitat General de regants. Per celebrar aquest aniversari, s'han organitzat diverses activitats commemoratives, entre les quals destaquen un congrés científic sobre gestió d'infraestructures hidràuliques i una exposició històrica.

La Comunitat General de regants del canal de la dreta de l'Ebre agrupa els regants de l'hemidelta dret del Riu Ebre i s'ocupa de l'administració de l'aigua de reg. El canal de la dreta de l'Ebre és l'eix en què es basa el seu sistema de reg. Té una longitud de 60 quilòmetres i la xarxa de reg supera els 300 quilòmetres. En l'actualitat, està completament revestit mitjançant peces de formigó prefabricat i pot transportar fins a la localitat d'Amposta un cabal de 30 metres cúbics per segon.

Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell