COMUNITAT GENERAL DE REGANTS
DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE
 

Informació i avís legal

COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DE LA DRETA DE L'EBRE
Passeig Canal, 43-49 - 43870 Amposta
Tel. +34 977 70 00 81

CIF  Q4367035E

Els continguts d'aquesta web, dels que la Comunitat General de Regants de la Dreta de l'Ebre en tingui l'autoria, es poden reproduir sempre que se citi la font i es doni un enllaç a la pàgina que els conté.

Està prohibit l'ús dels continguts que siguin propietat de la Comunitat General de Regants de la Dreta de l'EbreL per a finalitats o mitjans publicitaris, promocionals i/o comercials.

Al web poden aparèixer enllaços a altres webs dels que la Comunitat General de Regants de la Dreta de l'Ebre no es responsabilitza del contingut ni de les polítiques de privacitat d'aquests.

La Comunitat General de Regants de la Dreta de l'Ebre no serà responsable de danys, costos, pèrdues i imprevistos que puguin produir-se per accedir a aquest web. De conformitat amb el Reial Decret Llei 13/2012 i la seva afectació a l'article 22.2 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), aquest lloc web usa cookies de navegació (petits arxius que contenen una sèrie de caràcters que s'envien al seu navegador des del servidor d'un lloc web), pròpies i de tercers, amb la finalitat de recopilar informació d'entrada o identificació d'usuaris, reproducció i càrrega de formularis i/o complements de contingut; publicitàries; estadístiques; entre d'altres. Per a més informació podeu consultar la nostra política de cookies.

Comunitat General
de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal | Política de privacitat

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell