COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE

Després de l’temporal, ens toca posar-nos a treballar (28/01/2020)

El proper dia 29 farem un pas més per aconseguir el nostre objectiu i reclamar enèrgicament la implicació de les administracions pertinents


Les conseqüències del temporal Glòria han estat nefastes per al Delta de l’Ebre, però després de la tempesta, em de treballar per aconseguir minimitzar en el menor temps possible tots els danys ocasionats. No serà una tasca fàcil, però un cop més, hem d’unir forces i, entre tots, trobar solucions als problemes.

A consecuencia del temporal, els mitjans de comunicación han focalitzat el seu interès mediàtic en el nostre territori. Durant tots aquests dies han estat innombrables els programes de televisió i ràdio; les notícies en premsa escrita i internet abordaven la nostra realitat. Molts de nosaltres hem tingut ocasió d’explicar als mitjans la situació i reclamar actuacions immediates en benefici de Delta. Així mateix, tant el president de la Generalitat, Quim Torra, com el de el govern espanyol, Pedro Sánchez, han coincidit a mostrar la seva consternació i en la necessitat de solucions urgents al Delta de l'Ebre.

No deixa de ser trist que, per atreure l’atenció dels mitjans de comunicació i de les administracions, hàgim hagut de trobar-nos davant aqueta situació tan devastadora com la viscuda durant els últims dies, però no podem perdre l’ocasió d’aprofitar l'interès mediàtic a favor del que venim reclamant des de fa molt temps.

El proper dia 29 farem un pas més per aconseguir el nostre objectiu i reclamar enèrgicament la implicació de les administracions pertinents. Per a això, i amb la presència dels màxims representants de la Generalitat, amb el seu president Quim Torra, presentarem públicament les conclusions a què hem arribat durant els últims mesos de treball de la Taula de Consens. No ha estat un camí fàcil, però hem aconseguit una certa unanimitat para consensuar les solucions més urgents. Tenim la sensació que ens trobem en un moment clau i transcendental per al Delta i hem de mantenir-nos units aconseguir els nostres objetius.

Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell