COMUNITAT GENERAL DE REGANTS DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE

Seguim treballant


Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre : NOTÍCIES : Seguim treballantPortem diversos mesos afrontant situacions molt complicades. A principis d'any ens vam veure afectats per les nefastes conseqüències del temporal Glòria i després d'algunes setmanes, quan semblava que ens podíem començar a recuperar dels danys ocasionats i tornar a una certa normalitat, gairebé sense temps, vam estar immersos en la crisi de l'Covid19 . Evidentment, no són temps fàcils.

Tot i això, al març, i sota estrictes mesures de protecció prescrites per la situació, vam iniciar els treballs de manteniment per posar a punt els canals, i emprendre la nova temporada de reg. Ens sentim satisfets de la feina feta i agraïm l'esforç de totes les persones implicades, que han possibilitat la posada a punt de totes les nostres infraestructures.

La gestió administrativa de l'entitat s'ha dut a terme mitjançant el teletreball, per la qual cosa s'ha pogut mantenir el funcionament de la mateixa sense cap tipus de problema. L'adaptació de la CGRCDE a les noves tecnologies ens ha facilitat la feina a distància.

Mitjançant internet s'han fet totes les reunions de les Juntes Permanents i de Govern, a més de participar en les convocatòries de les entitats on està representada la nostra Comunitat.

És evident que, en els últims mesos, s'han paralitzat els contactes que teníem oberts amb els representants de totes les administracions públiques que, lògicament, han centrat els seus esforços en la pandèmia i en la cruel crisi sanitària que ens ha afectat.

Ara hem de seguir treballant i no deixar-nos portar pel desànim; entre tots, superarem la situació malgrat les dificultats. No obstant això, cal insistir en les nostres demandes perquè es duguin a terme les inversions que necessita el Delta. No perdem de vista el nostre objectiu, ja que seguim reivindicant que el Delta precisa actuacions urgents. En les pròximes setmanes reprendrem la iniciativa per a sol·licitar totes les solucions que hem anat debatent en els últims mesos, i que haurien de començar a implementar-se al més aviat possible.

La Junta de Govern
25/05/2020
Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre : NOTÍCIES : Seguim treballant

Comunitat General de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell