COMUNITAT GENERAL DE REGANTS
DEL CANAL DE LA DRETA DE L´EBRE
 

Trobada amb la ex-Consellera Teresa Jordà (18/07/2023)

Juliol 2023. Les properes eleccions generals han propiciat canvis institucionals. Un d'ells, l'elecció de Teresa Jordà, fins ara Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, com a número 2 d'ERC, a la llista del partit al Congrés dels Diputats. Aquesta decisió comportà que el President de la Generalitat nomenés un nou conseller durant el mes de juny, en aquest cas, David Mascort, que ocuparà la cartera de l'ex-consellera.

Per aquest motiu, a principis de juliol, una representació de les diferents entitats de les Terres de l'Ebre, entre elles la Taula de Consens, vam celebrar un dinar de comiat amb Jordà, per tal d'agrair-li que, tot i les dificultats, ha estat una persona amb la qual hem mantingut una intensa relació i moltes reunions, sempre amb l'objectiu de trobar les millors solucions per al Delta.

Cal tenir present que ha estat una figura molt important perquè la Generalitat comencés a implementar actuacions, que anaven alineades amb les propostes i plans que hem defensat, des del primer moment, des de la Taula de Consens.

Durant la trobada, l'ex-consellera ens va reconèixer que, tot i que la seva relació personal amb Teresa Ribera ha esta molt bona, la manera d'encarar les diferents solucions que requereix el Delta no acaba de ser coincident entre les dues administracions.

Les eleccions generals, així com les municipals recentment celebrades, comportaran canvis quan a representació institucional. Des de la Taula de Consens, una vegada quedin definits els nous càrrecs públics, tornarem a establir vincles amb les persones adequades per tal que segueixin endavant les actuacions acordades i que, a més, es posin en marxa aquelles encara pendents, però igualment necessàries, per impedir la regressió del Delta.

Comunitat General
de Regants de la Dreta de l´Ebre
Passeig Canal, 43-49 - Amposta - Tel. +34 977 70 00 81 - correu electrònic
Informació i avís legal | Política de privacitat

- Aenor. Gestión ambiental. GA-22050457

- Certificat IQNet

- Banc Sabadell